Interviurile Insula Iubirii sunt exclusiv în AntenaPLAY din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală

Veste bună pentru fanii Insula Iubirii! Interviurile Insula Iubirii sunt exclusiv în AntenaPLAY din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală.

Radu Vâlcan, fotografie în natură, într-un foișor
Cei care au participat în sezonul 8 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului / AntenaPLAY

Insula Iubirii sezon 8 are Finala pe 28 august 2024, dar vine cu o veste bună pentru fanii celui mai dur test al fidelității! Emisiunea continuă în AntenaPLAY și după Marea Finală. Vei avea parte de o serie de interviuri în care concurenții din sezonul 8 vorbesc despre experiența trăită în aventura thailandeză și nu numai.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Interviurile Insula Iubirii sunt exclusiv în AntenaPLAY din 29 august

Cei care au participat în sezonul 8 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului. Mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct. Care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

După Marea Finală din 28 august 2024, fanii Insula Iubirii pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 8 Insula Iubirii despre Marea Finală. Află și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate exclusive în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon. Ei vor dezvălui și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 8 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 28 august 2024.

Ce spune Radu Vâlcan despre show-ul fenomen pe care îl prezintă

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii a scos la iveală noi adevăruri dramatice. A invitat cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor. Insula Iubirii e reality show-ul care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Reality show-ul ajuns la al optulea sezon, Insula Iubirii, a devenit un adevărat fenomen la nivelul întregii ţari şi nu numai şi a generat un val de evenimente încă de la lansarea sezonului.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul. Deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda. Acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă. Aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum”, a spus Radu Vâlcan.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă o selecție de filme românești și internaționale, dar și seriale de comedie, acțiune sau dragoste. Ai episoade integrale din emisiunile momentului, dar poți vedea și conținut exclusiv și imagini nedifuzate la televizor. Vezi peste 70 de canale și ai acces la posturile Antena, canale must carry și canale exclusive. 

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și  Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Cum vezi AntenaPLAY

Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Alături de AntenaPLAY

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro. Te poți abona și la Newsletter-ul AntenaPLAY pentru a fi în contact permanent cu noutățile din platforma ta favorită de streaming. Fă parte din comunitatea nostră / Alătură-te comunității noastre și urmărește-ne pe TikTokInstagramFacebook și YouTube. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2
Bravo, tată! | Sezonul 3
Suleyman Magnificul
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3
Inelul cu safir
Iubire sub acoperire
Capcana Iubirii
Golden Boy | Sezonul 2
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2