Beautifood cu Sorin Gonțea. Câștigătorul „Power Couple” prezintă noul sezon, exclusiv în AntenaPLAY

Sorin Gonțea îi invită pe pasionații de gastronomie să urmărească noul sezon din cooking show-ul digital BeautiFood, în fiecare marți, exclusiv în AntenaPLAY. Câștigătorul `Power Couple” prezintă 10 episoade în care prepară 10 rețete căutate în online. Descoperă și tu Beautifood cu Sorin Gonțea.

Sorin Gonțea, zâmbitor, în platoul Beautifood
Beautifood cu Sorin Gonțea îmbină utilul cu plăcutul din universul gastronomiei / Antena 1

Dacă ești pasionat de gătit și vrei să îi impresionezi pe cei dragi cu niște farfurii deosebite, cu siguranță nu trebuie să ratezi Beautifood, un show culinar digital cu Sorin Gonțea!

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Gurmanzii și pasionații de gastronomie știu că nu doar bucătarii cu multă experiență pot face spectacol în farfurie.

Beautifood cu Sorin Gonțea

De cele mai multe ori, ceea ce contează este pasiunea pentru gătit și dorința de a transforma mâncatul dintr-o simplă necesitate într-un adevărat răsfăț al simțurilor.

Despre asta este vorba și în show-ul culinar digital disponibil exclusiv în AntenaPLAY! Beautifood cu Sorin Gonțea îmbină utilul cu plăcutul din universul gastronomiei.

O rețetă perfectă pentru primăvară care te va cuceri rapid cu gustul său unic și aromele îmbietoare. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a pune pe masă o rețetă hrănitoare și gustoasă. 

Beautifood, sezon nou exclusiv în AntenaPLAY

Chef Sorin Gonțea este un chef apreciat de foarte mulți români. Chef este apreciat datorită meniurilor spectaculoase pe care le-a făcut în cadrul unor restaurante din București și din țară. Bucătarul are o experiență vastă în domeniul gastronomiei. El a anunțat de curând că își va deschide o afacere în acest domeniu.

Publicul Antena 1 a avut ocazia să-l cunoască mai bine în cadrul emisiunii „Power Couple”, unde a participat și câștigat alături de soția lui, Daiana Anghel.

Chef Sorin va explica pas cu pas cum să ducem la bun sfârșit rețete gustoase, în fiecare marți, în episoade noi Beautifood. Show-ul digital este susținut de LaDORNA.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură