Bernadette Szocs luptă pentru trofeu la Saudi Smash 2024. Turneul va fi transmis în exclusivitate în AntenaPLAY

Bernadette Szocs luptă pentru trofeu la Saudi Smash 2024. E un turneu cu premii uriașe. Acesta se va desfăşura în perioada 1-11 mai şi va fi transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

Premiile totale de pe tablourile principale, masculine şi feminine, sunt de două milioane de dolari. Câştigătorii trofeelor vor încasa câte 65.000 de dolari, iar finaliştii vor primi un CEC în valoare de 33.000 de dolari.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Bernadette Szocs luptă pentru trofeu la Saudi Smash 2024

Semifinaliştii vor avea parte de premii de 20.750 de dolari. Sfertfinaliştii vor primi fiecare câte 17.000 de dolari. Simpla prezenţă la turneul Saudi Smash 2024 e recompensată cu 8.500 de dolari.

Miza uriaşă pe care o are Bernadette Szocs la Saudi Smash 2024 are legătură şi cu punctele pe care sportiva le poate aduna în clasamentul mondial, în urma competiţiei ce va fi live în AntenaPLAY.

Bernadette are în clasamentul mondial 1.605 puncte. Prezența în sferturile de finală i-ar mai aduce alte 350 de puncte. Semifinalele sunt recompensate cu 700 de puncte. Finalista va încasa 1.400 de puncte, iar câştigătoarea trofeului va primi 2.000 de puncte.

Care este unul dintre obiectivele carierei lui Bernadette Szocs

Astfel, în funcţie şi de rezultatele celorlalte adversare, Bernadette Szocs poate ajunge chiar şi în primele cinci jucătoare ale lumii, unul dintre obiectivele carierei sale.

În martie, ea intrase pentru prima oară în Top 10 şi a avut un mesaj clar despre obiectivul său: „Sunt foarte fericită că mi s-a mai îndeplinit un vis: acela de a intrat în top 10 mondial! Și nu vreau să mă opresc aici. Următoarea țintă este să intru în top 5 mondial”, spunea Szocs.

Bernadette Szocs, într-un tricou albastru, la un turneu de tenis
Bernadette Szocs luptă pentru trofeu la Saudi Smash 2024 / Profimedia Images

Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Chen Xingtong, Hina Hayata, Shin Yubin, Mima Ito, Bernadette Szocs sau Adriana Ruiz sunt jucătoarele aşteptate să strălucească, în perioada 1-11 mai, exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură