Bernadette Szocs şi alte trei românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024. Competiția e LIVE în AntenaPLAY în perioada 2-7 iulie

Bernadette Szocs şi alte trei românce se află pe tabloul principal la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024. Competiția se va desfăşura în perioada 2-7 iulie şi va fi transmisă live în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs, fotografiată în timp ce lovește mingea cu paleta
Bernadette Szocs, cea mai bună jucătoare a României şi ocupanta locului 9 mondial, reprezintă ţara noastră la Bangkok / Profimedia Images

La startul competiţiei se vor afla nume de top precum Hina Hayata, Chen Xingtong, Shin Yubin sau Miwa Harimoto.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Bernadette Szocs şi alte trei românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024

Bernadette Szocs, cea mai bună jucătoare a României şi ocupanta locului 9 mondial, reprezintă ţara noastră la Bangkok. Alături de ea, pe tabloul feminin se mai află Eliza Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman.

Turneul este unul important şi din punct de vedere financiar, dar şi pentru punctele acordate. Cu premii totale de 250.000 de dolari, competiția de la Bangkok le aduce campionilor 10.000 de dolari şi 600 de puncte în clasamentul mondial.

Finaliştii de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte. Semifinaliştii vor pune mâna pe 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură