Campionatele Europene de înot sunt live în AntenaPLAY în perioada 17-23 iunie. David Popovici luptă pentru medalie la Belgrad

Campionatele Europene de înot sunt live în AntenaPLAY. Competiţia de la Belgrad se va desfăşura în perioada 17-23 iunie, iar, printre sportivii care vor lupta pentru medalii se află şi campionul român David Popovici.

David Popovici, la bustul gol, cu ochelarii de înot după gât, zâmbitor
Campionatele Europene de la Belgrad mai au o miză uriaşă: reprezintă o ultimă şansă de calificare la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia Images

Campionatele Europene de înot au ajuns la a 37-a ediţie şi reprezintă cea mai importantă întrecere europeană a anului. David Popovici aşteaptă cu nerăbdare concursul, după ce, la Europenele din 2022, a câştigat medaliile de aur la probele de 100 şi 200 metri liber.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Pe lângă medaliile în sine, Campionatele Europene de la Belgrad mai au o miză uriaşă: reprezintă o ultimă şansă de calificare la Jocurile Olimpice 2024. Perioada de calificare se încheie pe 23 iunie, chiar ultima zi a competiţiei transmisă live în AntenaPLAY.

Campionatele Europene de înot sunt live în AntenaPLAY în perioada 17-23 iunie

David Popovici este cel mai important sportiv al delegaţiei României, ce va aduce la start şapte înotători. Dinu Patrick, Mihai Gergely, George Raţiu, Richard Szylagi, Denis Popescu şi Aissia Priecariu sunt ceilalţi şase sportivi din România care vor fi prezenţi la Campionatele Europene.

David Popovici va participa la trei probe la Belgrad: la 100 şi 200 m liber, dar şi la proba de stafetă de 4×100 metri liber. Toate probele multiplului campion mondial şi european vor fi live în AntenaPLAY.

Probele la care participă sportivii români prezenţi la CE de la Belgrad

  • David Popovici: 100 m liber, 200 m liber, stafeta 4×100 liber;
  • Mihai Gergely: 50 m fluture, 200 m liber, 100 m fluture, stafeta 4×100 liber;
  • George Raţiu: 50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture, stafeta 4×100 liber;
  • Alexandru Szilagyi: 100 m liber, 50 m fluture, 50 m liber, stafeta 4×100 liber;
  • Denis Popescu: 50 m fluture, 100 m fluture, 50 m spate, 100 m spate;
  • Aissia prisecariu: 200 m spate;
  • Patrick Dinu: 100 m liber, 50 m liber, stafeta 4×100 liber.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură