Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, în AntenaPLAY. Care e programul României

Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A se va disputa în perioada 28 aprilie – 4 mai, în Italia, acolo unde va fi prezentă şi naţionala României. Meciurile tricolorilor de la Bolzano vor fi transmise în AntenaPLAY.

Un patinoar de hochei
România va întâlni în Grupa A adversare de temut, precum Ungaria, Slovenia, Italia, Coreea de Sud sau Japonia / Shutterstock

România va întâlni în Grupa A adversare de temut, precum Ungaria, Slovenia, Italia, Coreea de Sud sau Japonia. O clasare între primele două locuri va duce România la 2025 Top Division. La polul opus, dacă vor termina pe ultima poziţie, tricolorii vor ajunge în Divizia 1, Grupa B.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, în AntenaPLAY

Echipa țării noastre evoluează şi în 2024 în al doilea eşalon al Campionatului Mondial, după ce, în 2023, la Nottingham, tricolorii au evitat retrogradarea în Grupa B, al treilea eşalon valoric.

Programul României la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

  • România – Italia – 28 aprilie, 20:30
  • Slovenia – România – 30 aprilie, 13:30
  • Ungaria – România – 1 mai, 13:30
  • Coreea de Sud – România – 3 mai, 13:30
  • România – Japonia – 4 mai, 13:30

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură