Campionatul Mondial de hochei e în AntenaPLAY în perioada 10-26 mai. Canada, SUA sau Finlanda luptă pentru aur

Campionatul Mondial de hochei în AntenaPLAY în perioada 10-26 mai. Canada, SUA sau Finlanda luptă pentru aur. Evenimentul sportiv va fi transmis live pe platformă. Competiţia are loc în Cehia, iar 16 echipe sunt aliniate la start.

Patinoar pregătit pentru o partidă de hochei
Meciurile din faza grupelor se vor desfăşura în perioada 10-21 mai / Shutterstock

Cele 16 echipe naţionale au fost împărţite în două grupe de câte 8. Acestea vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, iar primele patru selecţionate din fiecare grupa vor ajunge în sferturile de finală.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Campionatul Mondial de hochei în AntenaPLAY în perioada 10-26 mai

Austria, Canada, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Kazakhstan, Letonia, Norvegia, Slovacia, Suedia, Elveţia şi Statele Unite au obţinut calificarea la Mondialul din Cehia, fiind între primele 14 locuri la Mondialul din 2023.

Grupele Campionatului Mondial de hochei

Meciurile din faza grupelor se vor desfăşura în perioada 10-21 mai. Sferturile sunt programate pe 23 mai, semifinalele se vor juca pe 25 mai, iar finala mică şi cea mare vor stabili medaliatele pe 26 mai.

Grupa A

 1. Canada
 2. Finlanda
 3. Elveţia
 4. Cehia
 5. Danemarca
 6. Norvegia
 7. Austria
 8. Marea Britanie

Grupa B

 1. Statele United
 2. Germania
 3. Suedia
 4. Slovacia
 5. Letonia
 6. Franţa
 7. Kazakhstan
 8. Polonia

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură