Fazele finale ale Campionatului Mondial de Hochei sunt live în AntenaPLAY. Finala e duminică, de la ora 21:20

Fazele finale ale Campionatului Mondial de Hochei sunt live în AntenaPLAY. Finala e duminică, de la ora 21:20. Campionatul Mondial de hochei din Cehia a ajuns la fazele eliminatorii. Cele mai bune opt echipe rămase în competiţie vor lupta pentru medalii.

Jucători de hochei pe teren
Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY / Profimedia Images

Aceasta este a 87-a ediţie a campionatului mondial de hochei şi este organizată în Cehia, la Praga şi Ostrava. Faza grupelor a luat sfârşit, iar cele mai bune patru echipe din fiecare grupă au ajuns în sferturile de finală.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Fazele finale ale Campionatului Mondial de Hochei sunt live în AntenaPLAY

  • Canada – Slovacia (joi, 23 mai, 17:20, AntenaPLAY)
  • Suedia – Finlanda (joi, 23 mai, 21:20, AntenaPLAY)
  • Elveţia – Germania (joi, 23 mai, 17:20, AntenaPLAY)
  • SUA – Cehia (joi, 23 mai, 21:20, AntenaPLAY)

Programul semifinalelor

  • Semifinala 1 – sâmbătă, 25 mai, 15:20, AntenaPLAY
  • Semifinala 2 – sâmbătă, 25 mai, 19:20, AntenaPLAY

Programul finalelor

  • Finala mică – duminică, 26 mai, 16:20, AntenaPLAY
  • Finala mare – duminică, 26 mai, 21:20, AntenaPLAY

Programul finalelor din luna mai, din AntenaPLAY

Finala Cupei Franţei, Lyon – PSG, e pe 25 mai (22:00), atunci când va avea loc şi returul finalei Ligii Campionilor Asiei, Al-Ain – Yokohama (19:00). Tot pe 25 mai se va disputa şi Finala Cupei Greciei, Panathinaikos – Aris (20:30).

Duminică, 26 mai, va avea loc cel mai scump din lume, finala play-off-ului de promovare în Premier League. Leeds şi Southampton luptă pentru un loc în campionatul considerat cel mai puternic din lume, dar şi pentru 100 de milioane de lire sterline.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură