Filmul „Triangle of sadness” poate fi urmărit în AntenaPLAY. Producția e o satiră despre societatea zilelor noastre

Filmul „Triangle of sadness” poate fi urmărit în AntenaPLAY. Producția e o satiră despre societatea zilelor noastre. Dacă ești genul de persoană care gândește și analizează atent situațiile actuale ale lumii în care trăim, acum ai șansa să te bucuri de această producție, care a câștigat și un premiu Palme d’Or.

Filmul “Triangle of sadness” (Triunghiul tristeții) este un film ce nu trebuie ratat. Pelicula pune o oglindă în fața societății zilelor noastre și reflectă stări și situații actuale.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Filmul „Triangle of sadness” poate fi urmărit în AntenaPLAY

Filmul e o satiră despre putere, lăcomie și ipocrizie care îi fac pe privitori să identifice personajele și în situațiile lor de zi cu zi. Abonații AntenaPLAY îl pot urmări acum în platformă.

Regizorul filmului este Ruben Ostlund și a regizat în trecut The Square și Force Majeure. Filmul arată povestea unor influenceri și oameni bogați care petrec câteva zile pe un vaz de croazieră.

Pelicula lui Ruben Ostlund a câștigat premiul Palm d’Or la Cannes 2022. Din distribuție fac parte Harris Dickinson, Woody Harrelson, Charlbi Dean și Zlatko Buric.

Rezumat “Triangle of sadness”

Filmul îi are în centru pe Carl (Harris Dickinson) și Yaya (Charlbi Dean). Cei doi sunt fotomodele și formează un cuplu. Ei sunt invitați pe un vas de croazieră plin doar de oameni bogați și ajung să petreacă acolo câteva zile.

Harris Dickinson în rolul său din filmul Triangle of sadness
Din distribuție fac parte Harris Dickinson, Woody Harrelson, Charlbi Dean și Zlatko Buric / Profimedia Images

Astfel ajung să îi cunoască pe restul pasagerilor care par lipsiți de valori și extrem de lacomi. Printre cei prezenți la bordul navei de croazieră se află un traficant de arme și un oligarh rus. Căpitanul navei (Woody Harrelson) nu e aproape deloc prezent să își îndeplinească îndatoririle pe care le are, în schimb aflăm despre el că e alcoolic și că problemele sale din viața personală îl copleșesc.

Chiar dacă inițial toți cei prezenți pe vasul de croazieră au crezut că au parte de o vacanță de lux, până la un dezastru total a mai fost doar un pas.

Totul se transformă într-un show grotesc, atunci când o furtună pe mare încinge spiritele și agită pe toată lumea. Pelicula lui Ostlund, care este primul film în engleză al regizorului, subliniază importanța frumuseții ca monedă de schimb, ierarhia claselor sociale și inegalitatea de gen.

Filmul a fost filmat în Grecia, pe insula Evia. Imaginile din exterior sunt pe iahtul lui Onassis, numit Christina O. Pe acest iaht au navigat oameni influenți și bogați din anii ’60 și ’70.

Chiar dacă, inevitabil filmul te face să râzi cu situațiile comice și ciudate, te va pune și pe gânduri.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură