Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, e live în AntenaPLAY, duminică, de la 17:00

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe celebrul stadion Wembley, şi va fi transmisă în AntenaPLAY. Astfel, vom afla a treia echipă care promovează în campionatul considerat cel mai tare al lumii, după Leicester şi Ipswich Town.

Pentru a ajunge în marea finală de pe Wembley, cele două echipe au disputat, în AntenaPLAY, semifinale tur-retur. Leeds a trecut cu scorul general de 4-0 de Norwich, în timp ce Southampton a dispus de West Brom, cu 3-1 la general.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, e live în AntenaPLAY

Leeds şi Southampton s-au întâlnit de 100 de ori în istorie. Leeds s-a impus de 48 de ori, „Sfinţii” au câştigat 30 de partide, iar alte 22 de dueluri s-au încheiat la egalitate. În acest sezon, Southampton a câştigat ambele meciuri directe, 2-1 şi 3-1.

Leeds United a câştigat trei titluri în Anglia, în istoria de 104 ani a clubului de pe Elland Road. De asemenea, echipa a disputat şi o finală de Cupa Campionilor Europeni, pierdută în faţa lui Bayern Munchen, 0-2, în 1975. De partea cealaltă, echipa înfiinţată cu 138 de ani în urmă a câştigat o Cupă a Angliei (1976).

Valoarea totală a lotului lui Leeds este de 205 milioane de euro. Jucătorii cu cea mai bună cotă (18 milioane de euro) sunt Pascal Struijk, Crysencio Summerville, Georginio Rutter şi Illan Meslier.

Southampton are o cotă de piaţă a lotului de 189 de milioane de euro. Cel mai bine cotat este Taylor Harwood-Bellis (22 de milioane de euro), fundaşul fiind urmat de Kyle Walker-Peters (20 de milioane de euro).

Meci de fotbal
Leeds şi Southampton s-au întâlnit de 100 de ori în istorie / Profimedia Images

Finala anuală a play-off-ului de promovare în Premier League este meciul cu cea mai mare miză financiară din lume. Învingătoarea câştigă 100 de milioane de lire sterline şi asta nu e tot.

Conform studiilor făcute în Anglia, în cazul în care echipa nu retrogradează după un singur sezon, ea poate ajunge să câştige în jur de 300 de milioane de lire sterline în primii trei ani de la promovare.

Mai, luna finalelor în AntenaPLAY

Iubitorii de hochei pot urmări spectacolul total de la Campionatul Mondial. Cei mai importanţi jucători ai lumii luptă pentru medalia de aur, în AntenaPLAY, până pe 26 mai.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură