Meciul dintre PAOK şi Olympiacos e live în AntenaPLAY, pe 12 mai, de la ora 20:00

Meciul dintre PAOK şi Olympiacos e live în AntenaPLAY, pe 12 mai, de la ora 20:00. Echipa din Salonic a relansat lupta pentru cucerirea campionatului. Aceasta se va da între patru cluburi, AEK, PAOK, Panathinaikos şi Olympiacos.

Răzvan Lucescu, agitat la marginea terenului de fotbal
Înainte de penultima rundă din Grecia, se va disputa restanţa dintre PAOK şi Olympiacos, pe 12 mai, de la ora 20:00 / Profimedia Images

Cu două etape rămase de disputat, PAOK Salonic este pe locul 2 în SuperLiga Greciei, la patru puncte distanţă de campioana AEK Atena, principala favorită. Totuşi, marele avantaj al echipei fostului selecţioner este meciul în minus pe care îl are de disputat.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Meciul dintre PAOK şi Olympiacos e live în AntenaPLAY

Astfel, înainte de penultima rundă din Grecia, se va disputa restanţa dintre PAOK şi Olympiacos, pe 12 mai, de la ora 20:00, live în AntenaPLAY. Partida reprezintă ultima şansă şi pentru echipa din Pireu, care e pe locul patru.

Dacă PAOK se va impune în ultimele ei trei meciuri (Olympiacos, Panathinaikos, Aris), echipa lui Răzvan Lucescu va avea nevoie de un pas greşit al rivalei AEK Atena. De partea cealaltă, Olympiacos are nevoie de 9 puncte pentru a deveni campioană, fiind la mâna ei.

Echipa cu cele mai mici şanse la titlu este Panathinaikos. Dacă le va învinge pe PAOK şi Olympiacos, echipa lui Fatih Terim are nevoie ca AEK să nu scoată mai mult de un punct în ultimele două etape, dar şi de încă un pas greşit al lui PAOK sau Olympiacos, în funcţie de echipa care va câştiga restanţa dintre echipele menţionate mai sus.

Programul complet al finalului de sezon din Grecia

Etapa 5 – restanţă, 12 mai

  • PAOK – Olympiacos, 20:00, AntenaPLAY

Etapa 9 – 15 mai

  • Olympiacos – AEK, 20:00
  • PAOK – Panathinaikos, 20:00, AntenaPLAY
  • Lamia – Aris Salonic, 20:00, AntenaPLAY

Etapa 10 – 19 mai

  • AEK – Lamia
  • Aris Salonic – PAOK, 20:00, AntenaPLAY
  • Panathinaikos – Olympiacos, 20:00, AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură