Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

În perioada 26 – 30 iunie participă la promoția 1+1 AntenaPLAY: plătești 1 lună și primești 1 lună gratis. Abonează-te la platforma online AntenaPLAY ca să te poți bucura de o gamă variată de conținut: filme, seriale și evenimente sportive pentru toate gusturile.

Colaj cu oferta de vară disponibilă în AntenaPLAY
Abonează-te la platforma online AntenaPLAY, pe site-ul www.antenaplay.ro în perioada 25 - 30 iunie / AntenaPLAY

Te poți bucura de cea mai “racoritoare” emisiune a verii, Splash vedete la apă, cu peste 60 de vedete invitate. Testul fidelității se va da la Insula Iubirii, iar abonații AntenaPLAY au parte de conținut exclusiv, Bonfire integral, imagini din casele concurenților nedifuzate la TV. Sportivii încing atmosfera cu cele mai importante competiții live. Toate sezoanele Asia și America Express sunt integral în AntenaPLAY și Aventura este la un click distanță. Filmele de festival, actori consacracți, cele mai premiate filme românești și multe seriale integrale te vor însoți în vacanța de vară.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Fanii filmelor și serialelor Antenei 1 au șansa de a beneficia de o super ofertă avantajoasă, care le va permite să se bucure și mai mult de producțiile lor preferate.

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY

Abonează-te la platforma online AntenaPLAY, pe site-ul www.antenaplay.ro în perioada 26 – 30 iunie, plătești abonamentul pe o lună cu cardul, iar abonamentul pentru luna următoare este din partea noastră.

Promoția 1+1 este valabilă numai la plata cu cardul în website.  

Profită acum de oferta AntenaPLAY specială și bucură-te de o experiență completă de divertisment cu AntenaPLAY! https://antenaplay.ro/1plus1

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură