Program Formula 1™ la Marele Premiu al Austriei. Urmărește spectacolul LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY în perioada 28 – 30 iunie 2024

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY. Ai aici program Formula 1™ la Marele Premiu al Austriei.

Mașini de Formula 1 pe circuit
În weekendul 28 - 30 iunie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările, sprintul și cursa Marelui Premiu al Austriei / Profimedia Images

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

După o cursă palpitantă pe circuitul Catalunya, Formula 1™ ajunge pe Red Bull Ring în weekendul 28 – 30 iunie.

Program Formula 1™ la Marele Premiu al Austriei

În weekendul 28 – 30 iunie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările, sprintul și cursa Marelui Premiu al Austriei.

Vineri, 28 iunie, de la ora 13:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:30, vor avea loc calificările pentru cursa de sprint, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 29 iunie, de la 13:00 va avea loc cursa de sprint, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Austriei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Sesiunea de calificări va fi pregătită în studio de la ora 16:45.

Duminică, 30 iunie, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Austriei, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio de la ora 15:45.

Următoarea cursă se va desfășura pe Silverstone, în Marea Britanie, în weekendul 5 – 7 iulie.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură