Program Formula 1™ la Marele Premiu al Spaniei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY și pe canalele Antena în perioada 21 – 23 iunie 2024

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY. Ai aici Program Formula 1™ la Marele Premiu al Spaniei.

Mai multe mașini de Formula 1 pe circuit
Formula 1™ revine pe continent în weekendul 21 - 23 iunie / Profimedia Images

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Program Formula 1™ la Marele Premiu al Spaniei

După o cursă cu nenumărate emoții și condiții nefavorabile pe circuit în Montreal, Formula 1™ revine pe continent în weekendul 21 – 23 iunie. Pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu al Spaniei.

Vineri, 21 iunie, de la ora 14:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 18:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 22 iunie, de la 13:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Spaniei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Sesiunea de calificări va fi pregătită în studio de la ora 16:45.

Duminică, 23 iunie, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Spaniei, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio de la ora 15:45.

Anul trecut pe podiumul din Barcelona s-au aflat: Max Verstappen, pe primul loc, Lewis Hamilton, pe locul al II-lea, și George Russell, pe locul la III-lea.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură