Program Formula 1™, Marele Premiu al Canadei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY, 7 – 9 iunie 2024

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY. Ai mai jos Program Formula 1™, Marele Premiu al Canadei.

Mașini de Formula 1 pe un circuit
Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani / Profimedia Images

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

După o cursă emoționantă în Marele Circ, Formula 1™ merge în Canada în weekendul 7 – 9 iunie.

Program Formula 1™, Marele Premiu al Canadei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY, 7 – 9 iunie 2024

În weekendul 7 – 9 iunie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu al Canadei.

  • Vineri, 7 iunie, de la ora 20:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.
  • Sâmbătă, 8 iunie, de la 00:00 va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 19:30, va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 23:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Canadei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.
  • Duminică, 9 iunie, de la 21:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Canadei, pe Antena Stars și în AntenaPLAY.

Circuitul Gilles-Villeneuve a găzduit primul Grand Prix în 1970 și are 4,3 kilometri. Piloții vor efectua 70 de tururi, pentru a parcurge distanța de 305, 27 kilometri. Recordul pe circuit îi aparține lui Valtteri Bottas din 2019, 1:13.078.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură