Program Formula 1™, Marele Premiu de la Monaco. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY și pe canalele Antena, 24 – 26 mai 2024

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY. Ai mai jos Program Formula 1™, Marele Premiu de la Monaco.

Cursa de Formula 1 la Monaco
În weekendul 24 - 26 mai, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu de la Monaco / Profimedia Images

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

După o cursă la limită pe circuitul Imola, Formula 1™ merge la Monaco în weekendul 24 – 26 mai.

Program Formula 1™, Marele Premiu de la Monaco. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY, 24 – 26 mai 2024

În weekendul 24 – 26 mai, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu de la Monaco.

Vineri, 24 mai, de la ora 14:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 18:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 25 mai, de la 13:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu de la Monaco, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 26 mai, de la 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu de la Monaco, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Max Verstappen se află în fruntea clasamentului, cu 161 de puncte. Pe locul doi se află Charles Leclerc, cu 113 puncte, iar pe locul trei este Sergio Pérez, cu 107 puncte. Lando Norris nu este departe, având 101 puncte strânse până acum.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură