Program Formula 1™ Marele Premiu din Singapore. Vezi spectacolul LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY, 20-22 septembrie 2024

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport are 24 de curse şi este transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY. Ai mai jos program Formula 1™ Marele Premiu din Singapore.

Mașini de Formula 1 pe circuit
În weekendul 20 - 22 septembrie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu din Singapore / Profimedia Images

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

După o victorie de necontestat pentru Oscar Piastri, Formula 1™ ajunge în Singapore, în weekendul 20 – 22 septembrie. Următoarea cursă va fi în Statele Unie ale Americii, la Austin, în weekendul 18 – 20 octombrie.

Program Formula 1™ Marele Premiu din Singapore. Urmărește spectacolul LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY

În weekendul 20 – 22 septembrie, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu din Singapore. Cea de-a 18 cursă a sezonului este LIVE!

Vineri, 20 septembrie, de la ora 12:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 21 septembrie, de la 12:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu din Singapore, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Sesiunea de calificări va fi pregătită în studio începând cu ora 15:45.

Duminică, 21 septembrie, de la 15:00 va avea loc cursa Marelui Premiu din Singapore, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 14:45.

Anul trecut, Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu din Singapore, fiind urmat de Lando Norris şi Lewis Hamilton. Tot pilotul de la Ferrari a plecat din pole position. Max Verstappen s-a clasat pe locul V în cursă, după ce a plecat de pe poziţia a XI-a.

Campionul mondial en-titre traversează o perioadă dificilă, fiind fără victorie de şapte etape. Concret, olandezul de la Red Bull a triumfat ultima dată în Marele Premiu al Spaniei.

În ultima etapă, în Marele Premiu al Azerbaidjanului, Oscar Piastri a ieșit învingător, podiumul fiind completat de Charles Leclerc şi George Russell.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro. Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™Formula 2™Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2
Bravo, tată! | Sezonul 3
Suleyman Magnificul
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3
Inelul cu safir
Iubire sub acoperire
Capcana Iubirii
Golden Boy | Sezonul 2
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2