Program Formula 2™ și Formula 3™ pe circuitul Barcelona-Catalunya în Spania | 2024. Urmărește spectacolul Formula 1™ Academy, 21-23 iunie

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY. Ai mai jos Program Formula 2™ și Formula 3™ pe circuitul Barcelona-Catalunya în Spania | 2024.

Mașini de curse pe circuit
Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse / Profimedia Images

Sezonul 2024 este plin de adrenalină și poate fi urmărit pe canalele Antena și în AntenaPLAY. În Formula 2™, vor participa 22 de piloţi, care aparţin de 11 echipe. Théo Pourchaire este campionul din 2023, în timp ce ART Grand Prix a câştigat lupta la echipe.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

După o cursă deosebită în Marele Circ, Formula 2™ revine în weekendul 21 – 23 iunie în Barcelona.

Program Formula 2™ și Formula 3™ pe circuitul Barcelona-Catalunya în Spania | 2024

Vineri, 21 iunie, de la ora 12:05, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:55 se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 15:15 va avea loc cursa de sprint și va putea fi urmărită în exlusivitate în AntenaPLAY.

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00 va avea loc cursa, exclusiv în AntenaPLAY.

Aceasta este a șasea etapă din circuitul de Formula 2™, după Sakhir, Jeddah, Melbourne, Imola și Monaco.

În Formula 3™, vor participa 22 de piloţi, care aparţin de 11 echipe. Théo Pourchaire este campionul din 2023, în timp ce ART Grand Prix a câştigat lupta la echipe.

Formula 3™ revine în weekendul 21 – 23 iunie. În Formula 3™, iau startul 10 echipe, care se vor baza pe 30 de piloţi. Gabriel Bortoleto este campionul din 2023, alături de Trident.

Program Formula 3™ în Spania

Vineri, 21 iunie, de la ora 10:55, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 16:00 se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 22 iunie, se va desfășura cursa de sprint, exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 11:40.

Duminică, 23 iunie, va avea loc cursa, de la ora 11:05, exclusiv în AntenaPLAY.

În acest weekend se vor desfășura și cursele din Formula 1™ Academy pe circuitul Catalunya.

Program Formula 1™ Academy, Marele Premiu al Spaniei. Urmărește spectacolul LIVE în AntenaPLAY

Vineri, 21 iunie, de la ora 09:50, se vor desfășura antrenamentele, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 19:30, se vor desfășura calificările, exclusiv în AntenaPLAY.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 19:00, se va desfășura prima cursă, exclusiv în AntenaPLAY.

Duminică, 23 iunie, de la ora 09:50, se va desfășura a doua cursă, exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură