Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii este în perioada 5-7 iulie, exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Mașini de curse pe circuit
Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment / Profimedia Images

Etapa a 8-a din acest sezon de Formula 2 se anunţă a fi una extrem spectaculoasă. După victoria din Austria, Gabriel Bortoleto vizează al treilea succes din aces sezon în Marea Britaniei.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie)

  • Antrenamente – vineri, 5 iulie, ora 12:00, exclusiv în AntenaPLAY
  • Calificări – vineri 5 iulie, ora 17:05, exclusiv în AntenaPLAY
  • Sprint – sâmbătă, 6 iulie, ora 15:15, exclusiv în AntenaPLAY
  • Cursa – duminică, 7 iulie, ora 11:55, exclusiv în AntenaPLAY

Gabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria. El a fost urmat de Franco Colapinto, cel care a trecut al doilea linia de sosire, la mai bine de patru secunde în spatele brazilianului. Isack Hadjar este pilotul care completează podiumul.

În clasamentul general, Paul Aron este pe primul loc, urmat de Isack Hadjar şi de Gabriel Bortoleto.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură