Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii este în perioada 5-7 iulie, exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Mașini de curse pe circuitul de Formula 1
În clasamentul general conduce Luke Browning, acesta fiind urmat de Gabriele Mini şi de Leonardo Fornaroli / Profimedia Images

După victoria din Austria, Luke Browning vrea să obţină primul loc şi în Marea Britanie. Pe locul 2 în Austria s-a clasat Gabriele Mini, în timp ce Dino Beganovic s-a clasat pe locul al treilea.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie)

  • Antrenamente – vineri, 5 iulie, ora 10:40, exclusiv în AntenaPLAY
  • Calificări – vineri, 5 iulie, ora 16:10, exclusiv în AntenaPLAY
  • Sprint – sâmbătă, 6 iulie, ora 11:20, exclusiv în AntenaPLAY
  • Cursa – duminică, 7 iulie, ora 10:20, exclusiv în AntenaPLAY

În clasamentul general conduce Luke Browning, acesta fiind urmat de Gabriele Mini şi de Leonardo Fornaroli.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură