Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Iată programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii. „Marele Circ” continuă cu al 12-lea weekend şi al treilea la rând, după cursele din Spania şi Austria. Silverstone va fi gazda Marelui Premiu de la finalul acestei săptămâni. După cursele din Austria, legendarul circuit britanic este pregătit să găzduiască o nouă cursă spectaculoasă.

Mașini de Formula 1, pe circuit
Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop / Profimedia Images

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii

Pe 13 mai 1950 avea loc prima etapă de Formula 1. În prezent, circuitul are o distanţă de 5,891 km, iar piloţii trebuie să parcurgă puţin peste 306 de km în cele 52 de tururi. Recordul pe tur este deţinut de Max Verstappen încă din 2020 (1:27.097). În 2023, Max Verstappen s-a impus la Silverstone. Pilotul olandez a fost urmat pe podium de britanicii Lando Norris şi Lewis Hamilton.

Ediţia din 2024 începe cu antrenamentele de vineri. Prima sesiune va începe la 14:30, în timp ce a doua sesiune de antrenamente va începe la ora 18:00. Ambele sesiuni de vineri vor fi LIVE în AntenaPLAY.

Sâmbătă vom avea a treia sesiune antrenamente, de la ora 13:30. De la ora 16:45 vor avea loc calificările, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Duminică, de la ora 16:45, va avea loc marea cursă, care va fi transmisă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Programul Marelui Premiu al Marii Britanii 2024

Vineri

  • ora 14:30: Prima sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • ora 17:00: A doua sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)

Sâmbătă

  • ora 13:30: A treia sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • ora 16:45: Calificări (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică

  • ora 16:45: Cursa (Antena 1 şi AntenaPLAY)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură