Programul complet al Marelui Premiu de la Imola. Evenimenul se vede în perioada 17-19 mai, în AntenaPLAY

Programul complet al Marelui Premiu de la Imola. Evenimenul se vede în perioada 17-19 mai, în AntenaPLAY. Pentru prima oară în acest sezon, „Marele Circ” vine în Europa, iar cu această ocazie vom asista şi la revenirea unui weekend clasic de F1, după ce ultimele două Grand Prix-uri au avut şi curse de sprint.

Mașină pe pista de Formula 1
Formula 1 revine în Europa, iar prima cursă pe acest continent va avea loc la Imola, pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari / Getty Images

Cursa Marelui Premiu de la Imola este duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Programul complet al Marelui Premiu de la Imola

Formula 1 revine în Europa, iar prima cursă pe acest continent va avea loc la Imola, pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Vineri au loc primele două sesiuni de antrenamente. Prima va începe la ora 14:30, în timp ce a doua va începe la ora 18:00. Ambele vor putea fi urmărite LIVE în AntenaPLAY.

Ziua de sâmbătă începe cu a treia sesiune de antrenamente de la Imola, care va începe la ora 13:30. FP3 se va vedea LIVE în AntenaPLAY. De la ora 17:00 vor avea loc calificările Marelui Premiu de la Imola, care vor putea fi urmărite în direct în AntenaPLAY.

Cursa de duminică va începe la ora 16:00 şi va putea fi urmărită pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

În urmă cu un an, Marele Premiu de la Imola a fost anulat, din cauza inundaţiilor care au avut loc în regiunea Emilia-Romagna.

Programul Marelui Premiu de la Imola:

Vineri, 17 mai

  • Ora 14:30: Prima sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • Ora 18:00: A doua sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)

Sâmbătă, 18 mai

  • Ora 13:30: A treia sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • Ora 17:00: Calificările (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică, 19 mai

  • Ora 16:00: Cursa (Antena 1 şi AntenaPLAY)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură