Serialul ”Flowers Over the Inferno” e disponibil în AntenaPLAY. Intriga acestei drame polițiste te va ține cu sufletul la gură

Serialul ”Flowers Over the Inferno” e disponibil în AntenaPLAY. Sâmbătă, 1 iunie 2024, a fost difuzat primul episod. Drama polițistă a obținut o cotă mare de audiență pe unul dintre principalele canale TV din Italia în timpul difuzării.

AntenaPLAY, platforma ta de streaming favorită, îți oferă și în această lună o gamă variată de conținut, incluzând filme, seriale și evenimente sportive pentru toate gusturile.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Serialul ”Flowers Over the Inferno” e disponibil în AntenaPLAY

Bazat pe seria de patru romane a scriitoarei Ilaria Tuti, primul sezon e o adaptare a primei carți. Povestea se concentrează în jurul Teresei Battaglia în timp ce încearcă să dea de urma unui justițiar care ucide pentru a apăra copiii neajutorați. În acest timp, comisarul Battaglia se confruntă cu un diagnostic grav: Alzheimer.

„Flori deasupra infernului” este produs de Publispei, una dintre cele mai vechi case de discuri independente din Italia. Aceasta a produs seriale extrem de apreciate precum „Un Medico in Famiglia” și „I Cesaroni”.

Criminalul din serialul Flowers over the Inferno, cu o mască pe chip
Povestea se concentrează în jurul Teresei Battaglia în timp ce încearcă să dea de urma unui justițiar care ucide pentru a apăra copiii neajutorați / AntenaPLAY

La debutul primului sezon în Italia, serialul ”Flowers Over the Inferno” a înregistrat o cotă de audiență de 25,49%. Producția s-a menținut la 24,96% pe parcursul difuzării.

Sezonul doi, bazat pe cea de-a doua carte din serie, „Sleeping Nymph”, va avea premiera în această toamnă. Te vei putea bucura de el și în AntenaPLAY.

Care este intriga serialului ”Flowers Over the Inferno ” (Flori deasupra infernului)

În prima parte a acțiunii, care are loc în Alpii Italieni, o detectivă condusă de instinct e hotărâtă să nu lase ca trupul și mintea ei îmbătrânite să o împiedice să dea de urma unui criminal brutal.

Comisarul Teresa Battaglia a luptat timp de aproape patru decenii pentru a-și câștiga poziția și respectul între polițiști. Lupta ei aprigă a avut la bază o voință, o ambiție și un talent extraordinar.

Când este chemată să investigheze o crimă macabră lângă un oraș de munte, partenerul ei este tânăr inspector. Din păcate, nu este sigură că poate avea încredere în el, dar nu are de ales.

În acest oraș izolat, plin de secrete, povești ciudate și instincte primare, criminalul pare atras de un grup de copii din zonă. Din păcate, cei mici ar putea fi în mare pericol, iar Teresa vrea să lupte pentru ei.

Pe măsură ce Teresa se apropie tot mai mult de adevăr, trebuie să se confrunte cu posibilitatea ca facultățile ei mintale, care nu mai sunt ceea ce au fost odată, să cedeze înainte ca urmărirea să se termine.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură