Serialul „Iubire sub acoperire – Love Undercover” se vede în AntenaPLAY. Premiera are loc pe 28 iulie 2024

Serialul „Iubire sub acoperire – Love Undercover” se vede în AntenaPLAY începând cu data de 28 iulie 2024. Nu pierde marea premieră în platforma ta preferată de streaming.

Serialul „Iubire sub acoperire – Love Undercover” este o comedie dramatică cu 28 de episoade, produsă în anul 2023 care urmează să își facă debutul și în AntenaPLAY cât de curând!

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Serialul „Iubire sub acoperire – Love Undercover” se vede în AntenaPLAY

Actorul Sükrü Özyildiz, joacă rolul lui Onur Karasu, un agent de poliție care devine șeful departamentului său la o vârstă fragedă.

Ținta personajului este Civan Koral, rol pe care îl interpretează actorul Tugrul Tulek. Acesta este proprietarul celei mai mari companii de bijuterii din Turcia.

Onur îl urmărește de câteva luni bune pe Civan, care este un contrabandist de diamante implicat în afaceri ilegale.

Pentru a se infiltra în viața și activitățile infractorului, Onur își propune să formeze o relație cu sora lui, Hilal Koral (rol interpretat de actrița Asli Sümen), în speranța că va reuși să obțină documentele incriminatorii despre afacerile ilegale.

Asli Sümen în rolul ei din serialul Iubire sub acoperire
Onur își propune să formeze o relație cu sora lui, Hilal Koral (rol interpretat de actrița Asli Sümen)Onur își propune să formeze o relație cu sora lui, Hilal Koral (rol interpretat de actrița Asli Sümen) / AntenaPLAY

Misiunea devine din ce în ce mai complicată atunci când Onur o întâlnește pe Ece Cetinel (interpretată de Burcu Özberk), care este o hoață de bijuterii, dar și una dintre prietenele lui Hilal.

Surpriza cea mare are loc în momentul în care Ece începe să suspecteze că Onur pune ceva la cale, dându-i planurile peste cap.

Serialul este extrem de așteptat în lumea întreagă. Fanii au rămas cu sufletul la gură în urma vizionării videoclipurilor de promovare a producției și a momentelor distractive distribuite de pe platourile de filmare.

Actorii Şükrü Özyıldız și Burcu Özberk care joacă rolurile principale ale serialului sunt foarte îndrăgiți. Telespectatorii se bucură de faptul că au ocazia să îi vadă pe cei doi împreună într-o poveste cu mult suspans.

Serialul „Iubire sub acoperire” este deja așteptat ca unul dintre cele mai populare seriale ale perioadei de vară, scrie seriesturkish.com. Producătorii confirmă faptul că seria va continua și în sezonul de iarnă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4
Inelul cu safir
Capcana Iubirii
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2
Suleyman Magnificul
Poveşti nespuse
Prințesa fără coroană
Regina