Serialul „Love in Contract – Dragoste în contract” e în curând în AntenaPLAY! Când e premiera și de nu trebuie să îl ratezi

Serialul „Love in Contract – Dragoste în contract” e în curând în AntenaPLAY! Descoperă tot ce trebuie să afli despre acest serial de televiziune sud-coreean și de ce nu trebuie să-l ratezi.

AntenaPLAY, platforma ta de streaming preferată, își îmbogățește oferta și luna aceasta cu o gamă variată de filme și seriale. Printre acestea se numără și serialul sud-coreean „Love in Contract – Dragoste în contract”, ce va avea premiera în curând, la AntenaPLAY.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Serialul „Love in Contract – Dragoste în contract” e în curând în AntenaPLAY

În luna iulie te așteaptă seriale captivante precum „Love in Contract-Dragoste în contract” și serialul fierbinte al verii, „Iubire sub acoperire”, alături de competiții sportive incitante. Toate sunt gata să îți ofere momente memorabile alături de cei dragi. Tot în această lună, vei putea savura premiere de filme precum „Om, Câine”, „The Machinist”, „Lost & Found”, „Match Point” și multe altele.

Serialul „Love in Contract – Dragoste în contract” va avea premiera pe 22 iulie 2024 în AntenaPLAY. Serialul sud-coreean cuprinde 16 episoade de câte 60 de minute fiecare și va fi difuzat în fiecare luni.

Imagine cu doi actori din serialul sud coreean Love in Contract
Prinsă între obligațiile profesionale și sentimentele pe care le simte față de Ji Ho și Hae Jin, Sang Eun e într-o situație delicată / AntenaPLAY

Care e povestea serialului „Love in Contract – Dragoste în contract”

Choi Sang Eun este o tânără fermecătoare și talentată, care alege să își facă o carieră din a deveni partenera perfectă pentru clienții ei. Aceștia sunt bărbați singuri care nu vor să se căsătorească, dar care simt nevoia să scape de presiunile sociale sau ale familiei, așa că recurg la o „dragoste în contract”. Astfel, Sang Eun le permite clienților săi să își trăiască viața fără asumarea unui angajament ori obligația unei relații pentru tot restul vieții.

Jung Ji Ho e un client vechi, care folosește serviciile acesteia în fiecare luni, miercuri și vineri, în ultimii cinci ani. E un bărbat invăluit în mister, pe care Sang Eun nu îl cunoaște deloc. Dar acest lucru nu o oprește din a dezvolta față de el niște sentimente neașteptate.

Printre clienții ei se numără oameni cu mize mari. Woo Gwang-nam este, de exemplu, unicul fiu al familiei sale tradiționale. Părinții vor de la el să se căsătorească în cel mai scurt timp posibil. După cum spune Sang-eun: „A bifat toate căsuțele visului unui tată de a avea un fiu perfect. Dar și-a dat seama că era gay”. Incapabil și nedorind să dezvăluire părinților adevărul, el ajunge să ceară ajutorul tinerei Sang-eun. Cu mai bine de 13 ani experiență, tânăra face față cu brio oricăror provocări.

Viața tinerei se complică și mai mult când își face apariția un nou client. E vorba despre un actor popular și vedetă, fiu al unei familii bogate. Acesta o angajează pentru zilele de marți, joi și sâmbătă. Kang Hae Jin stârnește în aceasta aceleași sentimente puternice. Prinsă între obligațiile profesionale și sentimentele pe care le simte față de Ji Ho și Hae Jin, Sang Eun e într-o situație delicată.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură