Serialul „Mahomed, cuceritorul lumii” se vede în AntenaPLAY din 2 august 2024

Serialul „Mahomed, cuceritorul lumii” se vede în AntenaPLAY din 2 august 2024. Episoade noi din producție vor fi disponibile în fiecare vineri! Nu pierde marea premieră.

„Mahomed, cuceritorul lumii” este un serial istoric format din 18 episoade care urmează să își facă debutul în AntenaPLAY. Produs în anul 2018, serialul aduce în prim-plan tema războiului și se axează pe o acțiune intensă, surprinzându-i pe marii actori în diferite ipostaze absolut fabuloase.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Serialul „Mahomed, cuceritorul lumii” se vede în AntenaPLAY

Începând cu data de 2 august 2024, serialul „Mahomed, cuceritorul lumii” va fi disponibil în fiecare vineri în AntenaPLAY!

În 1451, când primește vestea morții tatălui său, sultanul Mahomed pleacă din Manisa la Edirne și își propune să cucerească Constantinopolul. Cu toate că obstacole grele și formidabile îl așteaptă în această aventură, padișahul va avea parte de o adevărată surpriză.

Orașul antic a fost asediat de multe ori de-a lungul secolelor, iar Mahomed este nevoit să se lupte nu numai împotriva Imperiului Bizantin și a lumii creștine din spatele lui, ci și împotriva celui mai mare adversar al său în stat, puternicul vizir Çandarlı Halil Pasha.

Kenan Imirzalioglu, în haine de război, pe un câmp
Începând cu data de 2 august 2024, serialul „Mahomed, cuceritorul lumii” va fi disponibil în fiecare vineri în AntenaPLAY / AntenaPLAY

La 2 ani de la urcarea pe tron, Mahomed, face „imposibilul” și cucerește Constantinopolul, după un asediu de 53 de zile, realizând cel mai mare vis al său.

După acea zi, sultanul Mahomed, cunoscut drept Cuceritorul, pune bazele unui mare Imperiu Mondial. Va guverna poarta unei noi ere și va controla continentul timp de secole.

Celebrul actor Kenan Imirzalioglu este cel care joacă rolul marelui sultan și cel care va da viață tuturor trăirilor adevăratului padișah.

Kenan Imirzalioglu a obținut titlul de „Cel mai bun model din lume” în 1997. Mai apoi s-a lansat în lumea actoriei. El a obținut roluri importante cu o mare rezonanță sonoră în Turcia și nu numai.

Acum, îndrăgitul actor poate fi văzut și în cadrul serialului „Mahomed, cuceritorul lumii”. În această producție joacă rolul principal și îi face pe telespectatori să-l urmărească cu sufletul la gură.

Serialul este extrem de așteptat în lumea întreagă, mai ales după ce oamenii au rămas de-a dreptul hipnotizați de succesul serialului fenomen Suleyman Magnificul (Muhtesem Yüzyil) disponibil în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4
Inelul cu safir
Capcana Iubirii
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2
Suleyman Magnificul
Poveşti nespuse
Prințesa fără coroană
Regina