Trei seriale pline de mister și suspans se văd în AntenaPLAY, începând cu luna aprilie. Ce producții vor fi disponibile

AntenaPLAY aduce o surpriză de zile mari pentru pasionații de seriale. Trei seriale pline de mister și suspans se văd în AntenaPLAY începând cu luna aprilie 2024. Iată care sunt acestea.

Colaj de imagini cu mai multe seriale din AntenaPLAY
Platforma de streaming pune la dispoziție producții pentru toată familia, conținut exclusiv de la filmări, show-uri celebre și competiții sportive live / AntenaPLAY

Luna aprilie 2024 vine în AntenaPLAY cu o mulțime de seriale și filme care te vor captiva din primele minute. Platforma de streaming pune la dispoziție producții pentru toată familia, conținut exclusiv de la filmări, show-uri celebre și competiții sportive live.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Toți abonații AntenaPLAY se vor bucurat de trei seriale spectaculoase ce vor oferi clipe de suspans și adrenalină. Nu o să te mai poți dezlipi de ecranul telefonului sau al televizorului. Producțiile sunt îndrăgite și urmărite de mulți pasionați din toată lumea.

Trei seriale pline de mister și suspans se văd în AntenaPLAY

Printre cele trei producții care au un real succes la public și pot fi văzute în această primăvară pe platforma ta de streaming favorită se numără „Delightfully Deceitful” (2023). Serialul poate fi vizionat în AntenaPLAY încă de pe 1 aprilie 2024.

„Parot (2021)” este o altă serie care te va fascina, începând cu 7 aprilie 2024. De asemenea, serialul „Povești nespuse” se poate vedea în AntenaPLAY de la data de 18 aprilie 2024. Iată ce trebuie să știi despre aceste producții pline de suspans și mister.

Delightfully Deceitful (2023)

Delightfully Deceitful (2023) este un serial ce face parte din categoriile dramă și crimă. Povestea îi aduce în prim plan pe Lee Ro-Woom, o maestră a manipulării, și pe avocatul Han Moo-Young.

Atunci când Lee Ro-Woom este acuzată pe nedrept de asasinarea părinților săi cu care nu mai avea legături, Han Moo-Young îi vine în ajutor, contribuind la achitarea ei după un deceniu. Formând o echipă improbabilă, cei doi se angajează într-o luptă împotriva adversarului, căutând dreptate și răzbunare.

Parot (2021)

Parot (2021) este un serial pentru toți iubitorii se mister, crimă și thriller. Seria scoate în evidență încercările unui inspector de poliție care încearcă să afle cine este criminalul unor numeroși deținuți, ce ar fi putut să fie scoși din închisoare datorită „Doctrinei Parot”.

În Spania, anul 2013, anularea „Doctrinei Parot” duce la eliberarea prematură a aproape o sută de prizonieri, care nu și-au dus până la final pedepsele. Acest eveniment stârnește revoltă și proteste masive. Poporul s-a arătat nemulțumit de hotărârea luată, însă lucrurile iau o întorsătură uluitoare.

În acest climat tensionat, condamnații eliberați încep să fie asasinați în moduri care oglindesc crimele pentru care fuseseră inițial condamnați. În timp ce societatea este divizată între strigăte de răzbunare și aplauzele unor segmente ale presei, Isabel Mora, o polițistă respectată și determinată, decide să intervină. Protagonista este hotărâtă să sacrifice totul pentru a găsi vinovatul.

Povești nespuse (2022)

Povești nespuse (2022) este un nou serial turcesc difuzat pe Happy Channel. Acesta poate să fie urmărit pe AntenaPLAY începând cu 18 aprilie 2024. Seria face parte din categoria dramă, ținând publicul cu sufletul la gură.

Totul începe când Defne (interpretată de Irem Helvacioglu) descoperă că este însărcinată. Entuziasmul soțului ei, Cinar (Olgun Toker), este eclipsat de bucuria servitoarei lor, Meryem (Selin Yeninci), care curând anunță că și ea așteaptă un copil.

În timp, se dezvoltă o conexiune profundă între Defne și Meryem. Totuși, fericirea lui Defne se transformă în coșmar când copilul ei este răpit. În aceste momente grele, Meryem stă alături de ea, oferindu-i sprijin pentru a-și regăsi copilul. Ceea ce Defne nu știe este că Meryem are un secret întunecat: ea nu a fost niciodată însărcinată și este implicată în răpirea copilului.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură