Turneul de tenis de masă WTT Champions Chongqing e live în AntenaPLAY între 30 mai – 3 iunie. Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal

Turneul de tenis de masă WTT Champions Chongqing aduce la start cele mai mari nume din tenisul de masă mondial. Competiţia se va desfăşura în perioada 30 mai – 3 iunie şi va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Pe tabloul feminin, vor fi prezente şi Bernadette Szocs şi Eliza Samara.

Bernadette Szocs își aranjează părul în timp ce se uită spre fani
Bernadette Szocs şi Eliza Samara sunt singurele sportive din România care vor lupta pentru trofeu / Profimedia Images

800.000 de dolari e suma totală a premiilor oferite la turneul din China. De asemenea, câştigătorul prestigioasei competiţii va acumula 1000 de puncte în clasamentul mondial şi va primi un cec de 35.000 de dolari.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Turneul de tenis de masă WTT Champions Chongqing e live în AntenaPLAY

Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Hina Hayata, Shin Yubin, Adriana Diaz sau Mima Ito sunt numele mari prezente pe tabloul feminin, alături de Bernadette Szocs şi Eliza Samara, singurele sportive din România care vor lupta pentru trofeu. De pe tabloul masculin, nu lipsesc cei patru chinezi, Wang Chuqin, Fan Zhendong, Liang Jingkun şi Lin Gaoyuan, dar nici Felix Lebrun sau Simon Gauzy.

Pentru Bernadette Szocs şi Eliza Samara, WTT Champions Chongqing este unul dintre ultimele turnee înainte de Jocurile Olimpice. Cele două vor reprezenta echipa României la Paris şi competiţia din China este una perfectă pentru a-şi testa forţele cu adversare de calibru.

Week-end-ul finalelor, în AntenaPLAY

În acest week-end, în AntenaPLAY ai parte de cinci finale spectaculoase, în sportul mondial. Prima dintre ele va fi cea a Ligii Campionilor Asiei, returul dintre Al-Ain şi Yokohama, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00.

Tot sâmbătă, dar de la 20:30, Panathinaikos şi Aris vor da totul pentru cucerirea Cupei Greciei. De la ora 22:00, Kylian Mbappe joacă ultimul lui meci pentru PSG, Lyon – PSG, finala Cupei Franţei.

Duminică, de la ora 17:00, fanii fotbalului din Anglia se pot delecta cu „meciul de 100 de milioane de lire sterline”, finala play-off-ului de promovare în Premier League, Leeds – Southampton.

Week-end-ul se încheie cu finala Campionatului Mondial de Hochei din Cehia. Competiţia începută pe 10 mai va ajunge la ultimul ei meci, ce se va disputa de la ora 21:20. Tot duminică, va avea loc şi finala mică, pentru medaliile de bronz (16:20).

  • Finala Ligii Campionilor Asiei: Al-Ain – Yokohama (sâmbătă, 19:00)
  • Finala Cupei Greciei: Panathinaikos – Aris (sâmbătă 20:30)
  • Finala Cupei Franţei: Olympique Lyon – PSG (sâmbătă, 22:00)
  • Finala play-off-ului de promovare în Premier League: Leeds – Southampton (duminică, 17:00)
  • Finala Campionatului Mondial de hochei – (duminică, 21:20)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură