WTT Star Contender Ljubljana 2024 e live în AntenaPLAY în perioada 11-16 iunie. Patru români sunt pe tabloul principal

Turneul de tenis de masă WTT Star Contender Ljubljana 2024 e live în AntenaPLAY în perioada 11-16 iunie. Patru români sunt pe tabloul principal și au toate șansele să aducă România pe podium.

Adina Diaconu în timpul unui turneu
Premiile totale pentru care luptă jucătorii sunt de 250.000 de dolari / Profimedia Images

Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Ovidiu Ionescu sunt sportivii care ne vor reprezenta la WTT Star Contender Ljubljana 2024. De asemenea, în calificări, mai avem doi reprezentanţi ai României, Ioana Sîngeorzan şi Eduard Ionescu.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

WTT Star Contender Ljubljana 2024 e live în AntenaPLAY în perioada 11-16 iunie

La competiţia din Slovenia vor lua parte şi alţi jucători de top din circuitele masculine şi feminine, precum Felix Lebrun, Hugo Calderano, Timo Boll, Hina Hayata, Shin Yubin (cea care a bătut-o pe Szocs la Chongqing), Mima Ito sau Adriana Diaz.

Câştigătorii turneului WTT Star Contender Ljubljana 2024 vor încasa 10.000 de dolari şi 600 de puncte, finaliştii vor pune mâna pe 7.500 de dolari şi 420 de puncte, iar semifinaliştii, 4.000 de dolari şi 210 puncte.

Premiile totale pentru care luptă jucătorii sunt de 250.000 de dolari.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură