Serialul plin de umor „Delightfully Deceitful” e acum în AntenaPLAY. Aventurile lui Lee Ro-eum și Han Moo-young pot fi urmărite în fiecare zi de luni

Serialul plin de umor „Delightfully Deceitful” e acum în AntenaPLAY. Aventurile lui Lee Ro-eum și Han Moo-young pot fi urmărite în fiecare zi de luni. Producția care a reușit să cucerească inimile a milioane de telespectatori coreeni e disponibil acum și în România.

Serialul coreean „Delightfully Deceitful” spune povestea a doi indivizi extraordinari, complet diferiți din punct de vedere emoțional. Cei doi au în comun însă o schemă palpitantă de răzbunare.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Serialul plin de umor „Delightfully Deceitful” e acum în AntenaPLAY

În comedia care a adus rating-uri remarcabile televiziunii tvN din Coreea de Sud, Chun Woo-hee joacă rolul Lee Ro-eum. E o tânără genială care s-a născut cu abilități remarcabile de memorare. Acuzată de o crimă pe care nu a comis-o, ea apelează la o metodă frauduloasă pentru a se răzbuna. Lee Ro-eum vrea cu orice preț să-și facă dreptate.

Kim Dong-wook preia rolul lui Han Moo-young, un avocat aparent indiferent, dar hiper-empatic în interiorul său. El o ajută pe Ro-eum să-și ducă la bun sfârșit planul.

Kim Dong-wook în rolul Han Moo-young, îmbrăcat în costum
Kim Dong-wook preia rolul lui Han Moo-young, un avocat aparent indiferent, dar hiper-empatic în interiorul său / AntenaPLAY

Va reuși acest avocat empatic să găsească fericirea alături de o escroacă dornică de răzbunare? Abonații AntenaPLAY pot afla răspunsul doar urmărind până la final serialul „Delightfully Deceitful”. Primele episoade sunt deja disponibile în AntenaPLAY.

„Delightfully Deceitful” s-a remarcat prin cifre de rating extraordinare

Potrivit Nielsen Korea, „Delightfully Deceitful” s-a remarcat prin cifre de rating extraordinare. A înregistrat creșteri de la un episod la altul, iar într-o piață extraordinar de competitivă, a încheiat primul sezon cu un rating mediu de spectatori la nivel național de 4,514%.

În AntenaPLAY, publicul poate urmări aventurile lui Lee Ro-eum și Han Moo-young în fiecare luni.

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Top 10 în AntenaPlay

Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4
Inelul cu safir
Capcana Iubirii
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2
Suleyman Magnificul
Poveşti nespuse
Prințesa fără coroană
Regina