Maribor – Universitatea Craiova e LIVE în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League

Maribor – Universitatea Craiova e LIVE în AntenaPLAY. Manşa întâi a duelului din turul 2 preliminar al Conference League se va disputa joi, de la ora 21:15.

Mihai Căpăţână, în tricoul Universităţii Craiova, pe terenul de fotbal
Universitatea Craiova speră să continue în Cupele Europene la fel ca în Liga 1, acolo unde a acumulat patru puncte / Profimedia Images

Dacă va trece de dubla cu Maribor, Universitatea Craiova va evolua în turul 3 al Conference League cu echipa care va pierde duelul din Europa League dintre Ajax (Olanda) şi FK Vojvodina (Serbia).

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Maribor – Universitatea Craiova e LIVE în AntenaPLAY, joi, de la 21:15

Echipa lui Costel Gâlcă debutează în sezonul european 2024 – 2025, în turul 2 al Conference League, după ce a terminat stagiunea precedentă a Ligii 1, pe locul 3, după campioana FCSB şi CFR Cluj.

Universitatea Craiova speră să continue în Cupele Europene la fel ca în Liga 1, acolo unde a acumulat patru puncte după primele două etape disputate. Maribor – Universitatea Craiova e primul meci european pentru echipa oltenilor, în această stagiune, şi va fi live în AntenaPLAY, joi, de la 21:15.

Maribor a pierdut dubla manşă cu Botev Plovdiv, din primul tur preliminar al Europa League. În acest fel a devenit adversara Universităţii Craiova, în turul 2 preliminar al Conference League.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY.

În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2
Bravo, tată! | Sezonul 3
Suleyman Magnificul
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3
Inelul cu safir
Iubire sub acoperire
Capcana Iubirii
Golden Boy | Sezonul 2
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 2