Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY

Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, va fi live în AntenaPLAY. Partida din ultima etapă din Superliga greacă se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va stabili campioana.

Răzvan Lucescu pe un carton care anunță meciul pentru titlu din Grecia
Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, va fi live în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:00 / AntenaPLAY

Răzvan Lucescu şi PAOK vor avea parte de un derby încins al oraşului Salonic, cu Aris. Fostul selecţioner al României are nevoie de o victorie, în direct în AntenaPLAY, pentru a fi sigur că va câştiga al doilea titlu al carierei cu PAOK şi al patrulea din istoria de 98 de ani a clubului.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, e live în AntenaPLAY

PAOK a avut parte de un final de sezon extraordinar, cu două victorii extrem de spectaculoase, cu Olympiacos (2-0) şi Panathinaikos (4-1), dueluri în urma cărora a ajuns pe primul loc în Superliga, înainte de ultima etapă.

În cazul în care PAOK va câştiga trofeul, Răzvan Lucescu va deveni cel mai titrat antrenor din istoria clubului, echipă la care se află la al doilea mandat.

Mai, luna finalelor în AntenaPLAY

Pe 26 mai, de la ora 17:00, va avea loc finala play-off-ului din Championship, în urma căreia vom afla care este ultima echipă promovată în Premier League. De asemenea, play-off-ul de promovare în Serie A va avea loc în perioada 17 mai – 2 iunie.

Iubitorii de hochei pot urmări spectacolul total de la Campionatul Mondial. Cei mai importanţi jucători ai lumii luptă pentru medalia de aur, în AntenaPLAY, până pe 26 mai.  

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură