Filmele lunii iulie 2024 în AntenaPLAY. Ce producții poți urmări în platformă

Începând cu luna iulie 2024, abonații platformei AntenaPLAY vor avea ocazia să se bucure de o selecție diversificată de filme captivante, incluzând titluri remarcabile precum „Om, câine”, „Fragile”, „Lost & Found”, „The Machinist” și „Match Point”. Ai mai jos filmele lunii iulie 2024 în AntenaPLAY.

Aceste producții, fiecare cu propriul său stil unic și povești fascinante, promit să ofere experiențe cinematografice memorabile pentru toți fanii filmelor de calitate.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Filmele lunii iulie 2024 în AntenaPLAY

Toate aceste filme vor fi disponibile pe AntenaPLAY începând cu luna iulie 2024, oferind abonaților o varietate de opțiuni pentru serile de cinema acasă.

Filmul „Om, câine”, o dramă din 2022

„Om, câine” este un film dramatic lansat în 2022, care abordează teme complexe de relații și încredere pe fundalul tumultuos al pandemiei de Coronavirus. Regizat cu o atenție meticuloasă la detalii și interpretat de talentatul actor Bogdan Dumitrache, filmul oferă o privire profundă asupra dificultăților personale amplificate de criza globală.

Povestea îl urmărește pe Doru, un bărbat care renunță la job-ul său din Suedia pentru a reveni în România, sub pretextul că dorește să participe la botezul fiului celui mai bun prieten. Totuși, adevăratul motiv al întoarcerii sale este mult mai personal și dureros: Doru vrea să-și confirme suspiciunile legate de infidelitatea soției sale. În această călătorie emoțională și incertă, îl însoțește câinele mamei lui, care devine un tovarăș de nădejde și un simbol al loialității pe care Doru o caută.

Pe măsură ce povestea se desfășoară, Europa se pregătește să-și închidă granițele din cauza pandemiei, iar presiunea asupra lui Doru crește. Superiorii lui îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia, punându-l într-o dilemă între datoria profesională și nevoile sale personale. Această tensiune reflectă provocările cu care se confruntă multe persoane în timpul pandemiei, unde echilibrul între viața personală și cea profesională devine și mai dificil de menținut. „Om, câine” este o dramă profundă pe care o puteți viziona în AntenaPLAY, recomandată celor peste 15 ani, care explorează aspecte universale ale umanității și relațiilor interumane, amplificate de contextul unei crize globale.

Filmul „Fragile. A ghost story”, un film gen horror, thriller, mister din 2010

„Fragile. A ghost story” este un film captivant din genurile horror, mister și thriller, lansat în 2010. Producția țese o poveste întunecată și plină de suspans în jurul unei clădiri spitalicești bântuite. Cu o interpretare remarcabilă a actriței Calista Flockhart în rolul principal, filmul explorează teme de groază psihologică și supranaturală.

Povestea o urmărește pe Amy, o tânără asistentă medicală care ajunge la Spitalul de Copii Mercy Falls. Aceasta clădire dărăpănată urmează să fie evacuată, iar Amy este trimisă să ajute cu acest proces. Însă, în scurt timp, Amy descoperă că pacienții spitalului sunt terorizați de o prezență ostilă și invizibilă. Copiii sunt temători și agitați. Atmosfera devine din ce în ce mai tensionată pe măsură ce Amy încearcă să înțeleagă natura amenințării care îi bântuie.

Prezența invizibilă care îi terorizează pe copii pare plină de durere și ură, un spectru sinistru care nu ar trebui să existe. Determinată să oprească aceste fenomene inexplicabile și să protejeze micii pacienți, Amy pornește într-o investigație. Ea vrea să descopere adevărul din spatele acestor manifestări. Cu toate acestea, realitatea pe care o descoperă este mult mai întunecată. E mai sinistră decât și-ar fi putut imagina cineva.

„Fragile. A ghost story” este un film recomandat celor cu vârsta peste 16 ani, datorită conținutului său intens și înfiorător. Regia reușește să creeze o atmosferă de teroare palpabilă, în care fiecare sunet și umbră contribuie la suspansul general. Pe măsură ce Amy descoperă mai multe despre trecutul tulburător al spitalului, publicul este purtat într-un roller-coaster emoțional, plin de întorsături de situație și revelații șocante.

Filmul „Lost and found”, un film thriller, crimă și dramă din 2022

„Lost and Found” este un thriller de crimă și dramă lansat în 2022, avându-l în rol principal pe Ávaro Morte. Mario, interpretat de Morte, lucrează într-un depozit de obiecte pierdute și găsite. Viața sa liniștită ia o turnură dramatică când descoperă rămășițe umane într-o valiză recuperată dintr-un râu. Obsesia lui Mario pentru a afla adevărul îl conduce la Sara, interpretată de China Suárez. Ea e o tânără captivă într-o organizație de trafic de persoane.

Sara și Mario se întâlnesc într-o lume brutală unde ființele umane sunt tratate ca obiecte. În căutarea adevărului, Mario descoperă corupția și exploatarea din spatele organizației. El ajunge să reflecte asupra valorii vieții umane și a luptei pentru justiție. Filmul, destinat unui public de peste 16 ani, oferă o poveste intensă și captivantă despre moralitate și injustiție socială.

China Suárez în rolul din Lost and Found, într-o secție de poliție
Sara și Mario se întâlnesc într-o lume brutală unde ființele umane sunt tratate ca obiecte / AntenaPLAY

Filmul „The machinist”, un thriller psihologic profund și tulburător lansat în 2004

Christian Bale din filmul The Machinist
Personajul lui Bale, Trevor, suferă de o insomnie severă care l-a ținut treaz timp de un an întreg / Profimedia Images

Singura lui consolare pare să fie Stevie, jucată de Jennifer Jason Leigh. Ea e singura persoană care pare să-l înțeleagă și să-l sprijine în acest coșmar al vieții sale. Însă lucrurile se complică atunci când Trevor începe să primească mesaje criptice și să aibă halucinații despre un coleg de muncă pe care nimeni altcineva nu-l vede. În plus, un accident grav la locul de muncă alimentează suspiciunile lui Trevor că ar putea fi implicat într-un complot malefic. Toate acestea îi amenință sănătatea mentală și fizică.

Pe măsură ce Trevor se adâncește în investigația sa, dorința lui de a descoperi adevărul este contrabalansată de teama de ceea ce ar putea afla. „The Machinist” explorează teme profunde ale culpabilității, pierderii identității și adevărului într-un mod captivant și tensionat. Cu o regie meticuloasă și o interpretare remarcabilă din partea lui Christian Bale, filmul este unul din acele thriller psihologice care lasă o impresie puternică și tulburătoare asupra spectatorilor săi. Este recomandat publicului adult datorită tematicii sale intense și mature.

„Match Point”, lansat în 2005, este un thriller psihologic

„Match Point”, lansat în 2005, este un thriller psihologic. Producția explorează povestea complexă a lui Chris Wilton, interpretat de Jonathan Rhys Meyers. Provenit dintr-o familie modestă, Chris își caută un loc de muncă ca instructor de tenis. El își face intrarea în lumea elitistă prin prietenia cu Tom Hewett, jucat de Matthew Goode. Chris devine apropiat de familia Hewett și își începe o relație cu Chloe, sora lui Tom, interpretată de Emily Mortimer. Relația pare să îi deschidă uși către o ascensiune socială rapidă.

Totuși, totul se complică când Chris întâlnește pe Nola Rice, logodnica lui Tom. Aceasta e jucată de Scarlett Johansson. Chris începe o aventură pasională cu ea. În ciuda planurilor sale de a se căsători cu Chloe și de a consolida statutul său social, atracția intensă față de Nola îl trage pe un teren al pericolelor și deciziilor fatale. Acestea vor schimba cursul vieții sale și al celor din jurul său.

„Match Point” este un film captivant care nu doar explorează dilemele morale ale personajului principal, ci și adâncimile întunecate ale dorințelor umane și ale ambițiilor neîmplinite. Cu o regie magistrală semnată de Woody Allen și o distribuție de excepție, filmul dezvăluie straturi subtile de tensiune și psihologie într-o poveste de dragoste, ambiție și consecințe imprevizibile. Este recomandat unui public adult datorită tematicii sale complexe și a tonului său profund dramatic.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură