În acest weekend ai cinci finale în AntenaPLAY. Vezi ultimul meci al lui Mbappe la PSG și nu rata marea finală a Campionatului Mondial de Hochei din Cehia

În acest weekend ai cinci finale în AntenaPLAY. Vezi ultimul meci al lui Mbappe la PSG și nu rata marea finală a Campionatului Mondial de Hochei din Cehia.

Prima finală din acest weekend transmisă în AntenaPLAY va fi cea dintre Al-Ain şi Yokohama. Cele două se întâlnesc în returul finalei Ligii Campionilor Asiei, sâmbătă, de la ora 19:00. În tur, Yokohama s-a impus cu 2-1.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Spectacolul continuă în AntenaPLAY cu finala Cupei Greciei. Panathinaikos şi Aris speră să pună mâna pe al doilea cel mai râvnit trofeu din Grecia, după titlul din Superligă, adjudecat de Răzvan Lucescu şi PAOK. Panathinaikos şi Aris se întâlnesc sâmbătă, de la 20:30.

În acest weekend ai cinci finale în AntenaPLAY

Olympique Lyon şi PSG sunt echipele care se întâlnesc în finala Cupei Franţei. Meciul de pe stadionul lui Lille va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, live în AntenaPLAY. Acesta va fi ultimul meci al lui Kylian Mbappe în tricoul campioanei din Hexagon.

Iubitorii de hochei se vor delecta cu marea finală a Campionatului Mondial. Partida din Cehia va avea loc duminică, de la ora 21:20. Cele mai bune 16 echipe au luat startul la Mondial şi doar una va putea avea medalia de aur.

Finalele din weekend, din AntenaPLAY

  • Finala Ligii Campionilor Asiei: Al-Ain – Yokohama (sâmbătă, 19:00)
  • Finala Cupei Greciei: Panathinaikos – Aris (sâmbătă 20:30)
  • Finala Cupei Franţei: Olympique Lyon – PSG (sâmbătă, 22:00)
  • Finala play-off-ului de promovare în Premier League: Leeds – Southampton (duminică, 17:00)
  • Finala Campionatului Mondial de hochei – (duminică, 21:20)
Colaj cu finalele din fotbal și hochei, în AntenaPlay
Iubitorii de hochei se vor delecta cu marea finală a Campionatului Mondial / AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură