Insula Iubirii | Sezonul 8 are marea premiera pe 15 iulie în AntenaPLAY. Cinci cupluri vor juca totul pe o singură carte

Cinci cupluri vor juca totul pe o singură carte, cea a fidelităţii, în compania unor ispite #deneoprit, în cel mai nou sezon. Insula Iubirii | Sezonul 8 are marea premiera pe 15 iulie în AntenaPLAY. Show-ul va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20:30.

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice. Cuplurile curajoase sunt invitate să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Insula Iubirii | Sezonul 8 are marea premiera pe 15 iulie în AntenaPLAY

Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere. Pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta.

Radu Vâlcan, la apus, în Thailanda
Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, vor găzdui cuplurile și ispitele / Antena 1

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri în AntenaPLAY.

Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii Extra

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe conurenți. Ei sunt însă cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Abonații AntenaPLAY se pot bucura și de alte două producții exclusive: Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii Extra, disponibile în platformă.

Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite. Intră și tu în casa fetelor și a băieților și vezi imagini exclusive, nedifuzate la TV.

Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului. 

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură