Thriller-ul „Parot” e în AntenaPLAY. Serialul are o poveste care te va captiva încă de la început

Thriller-ul „Parot” e în AntenaPLAY. Serialul are o poveste care te va captiva încă de la început. Producția aduce în prim plan o poveste complexă, misterioasă și plină de suspans. Promitem că te va ține cu sufletul la gură.

„Parot” este un thriller fascinant care urmărește povestea unui criminal în serie eliberat din cauza controversatei „legi Parot”. Aceasta a fost aplicată în Spania între anii 2006 și 2013. Ea a permis reducerea sentințelor unor deținuți condamnați pentru crime grave. Totul s-a bazat pe o decizie a Curții Europene a Drepturilor Omului.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Thriller-ul „Parot” e în AntenaPLAY

După eliberarea criminalului, o serie de crime îngrozitoare și aparent legate de trecutul său încep să aibă loc, provocând panică și neliniște în rândul populației. Poliția trebuie să acționeze rapid pentru a opri valul de violență și pentru a dezvălui adevărul ascuns în spatele acestor crime brutale.

„Parot” se remarcă printr-o atmosferă intensă și captivantă. De la peisaje urbane sumbre, până la momente încărcate între personaje, fiecare aspect al serialului contribuie la crearea unei experiențe de vizionare care pune imaginația și răbdarea la încercare.

Performanțele actorilor sunt, de asemenea, ieșite din comun. Ei aduc la viață personaje complexe, pline de contradicții și secrete, îmbogățind astfel narativul și creând un impact emoțional profund asupra publicului.

Printre numele celebre care fac parte din distribuție amintim Adriana Ugarte (Julieta, Palmeras en la nieve), Ivan Massague (El barco, Fenomenas), Blanca Portillo (Volver, Goya’s Ghosts), Michael Brown (Pasion de gavilanes, Palpito) și Juan Pablo Shuk (Narcos, Combustion).

„Parot” are episoade noi în fiecare duminică, în AntenaPLAY

„Parot” a fost întâmpinat cu entuziasm de către critici și public deopotrivă. A primit laude pentru scenariu, regie și performanțele actoricești. Serialul a devenit rapid unul dintre cele mai populare producții spaniole din ultimii ani.

Pe lângă succesul său comercial, „Parot” a stârnit și discuții aprinse legate de probleme sociale și politice importante. Printre acestea se numără justiția penală și sistemul de detenție. Serialul a deschis dialoguri despre legea Parot și implicațiile sale asupra societății spaniole. A beneficiat și de un spin-off, „Perverso”.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură