Vezi exclusiv în AntenaPLAY castingul ispitelor și cuplurilor de la Insula Iubirii. Cum au fost selectați protagoniștii sezonului 8

Așa cum ne-a obișnuit, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice, care schimbă destinele multor perechi de îndrăgostiţi. Din 15 iulie, un nou sezon debutează pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Până atunci, vezi exclusiv în AntenaPLAY castingul ispitelor și cuplurilor de la Insula Iubirii.

Colaj de imagini cu Radu Vâlcan, ispite și un cuplu de la Insula Iubirii sezonul 8
Pentru ca testul să fie complet, ispitele - 10 feminine și 10 masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților / AntenaPLAY

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte.

Abonare newsletter

Abonează-te la Newsletter și află primul care sunt cele mai noi producții disponibile în AntenaPLAY!

Vezi exclusiv în AntenaPLAY castingul ispitelor și cuplurilor de la Insula Iubirii

Pentru ca testul să fie complet, ispitele – 10 feminine și 10 masculine – sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Cum au ajuns, însă, toți pe Insula Iubirii? Ce i-a scos în evidență la preselecțiile noului sezon? În AntenaPLAY, fanii celui mai dur test de fidelitate pot urmări exclusiv imagini de la casting. Pot afla și poveștile tuturor protagoniștilor.

O mulțime de tinere sexy și bărbați atrăgători și-au încercat norocul. Au vrut să demonstreze că au în arsenal armele necesare pentru a tenta cupluri din România. La rândul lor, parteneri convinși de profunzimea sentimentelor lor sau, dimpotrivă, cu suspiciuni și nesiguranțe, s-au prezentat la preselecții pentru a obține un bilet spre Tailanda.

În categoria Insula PLUS, abonații AntenaPLAY pot vedea exact ce s-a întâmplat la casting. Cum au ajuns ispitele și concurenții să fie selectați pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii.

Insula EXTRA și Insula PLUS aduc clipuri exclusive și nedifuzate la televizor, exclusiv în AntenaPLAY

Începând cu 15 iulie, platforma AntenaPLAY le aduce abonaților nu doar episoade integrale din show-ul lor favorit, ci și imagini pe care aceștia nu au ocazia să le vadă la televizor.

În fiecare săptămână, abonații vor avea parte în categoria Insula PLUS de imagini nedifuzate de pe insula fetelor și insula băieților. Ce fac partenerii din cupluri când uită de prezența camerelor și cum se comportă cu adevărat timp de 21 de zile? Gesturile și acțiunile lor pot fi urmărite în Insula PLUS.

În completare, în categoria Insula EXTRA abonații pot urmări integral Ceremoniile Focului. Reacțiile complete la vederea partenerilor în preajma ispitelor și replicile la cald date de concurenți și concurente în timpul Bonfire-ului vor putea fi analizate în detaliu în Insula EXTRA.

Se anunță un sezon incendiar, care va fi completat de imagini exclusive, disponibile numai în AntenaPLAY!

Insula Iubirii sezonul 8 – aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

10 ispite feminine şi 10 ispite masculine sunt gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor care vor să-și răspundă la cele mai arzătoare întrebări despre relația lor.

Cinci noi cupluri, cinci noi povești de viaţă cu mize mari, au decis să parieze totul pe o singură carte şi mai ales, pe o singură întrebare, şi au pornit în aventura vieţii lor, la peste 8000 de kilometri depărtare.

Timp de 21 de zile vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor parteneri care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Top 10 în AntenaPlay

Suleyman Magnificul
Golden Boy | Sezonul 2
Capcana Iubirii
Adela | Sezonul 3
Dragostea plutește în aer
Șansa vieții mele
Adela | Sezonul 4
Rebelde
Adela | Sezonul 2
Dragoste și Ură